Jura Cool Control 1.0L Black (EB)

€ 249,00 

Direct beschikbaar, levertijd Vandaag voor 14:00 besteld, morgen in huis.

Productnummer: 24261
Productinformatie "Jura Cool Control 1.0L Black (EB)"
Cool Control – Tot 4 °C gekoeld voor perfecte melk
Het genot van koffie-trendspecialiteiten met melk wordt verder geperfectioneerd met de technisch en optisch bijgewerkte Cool Control.

De fraai ogende melkkoeler houdt de melk de hele dag op de ideale temperatuur en is een streling voor het gehemelte en de ogen van elke koffieliefhebber en estheet.

Perfect in vorm en functie
Onmiskenbaar JURA-design, hoogwaardige materialen en precisie in de verwerking zijn bepalend voor zijn uiterlijk. Tegelijkertijd onderscheidt hij zich door de hoogste functionaliteit. Het deksel van geborsteld 1,5 mm dik roestvrij staal met geïntegreerd sluitmechanisme garandeert dat de melk veilig wordt bewaard. Met zijn heldere, gereduceerde vormentaal is de Cool Control 1.0 l de ideale aanvulling op elke volautomaat van JURA.­­

Optimaal gebruik van de ruimte
Dankzij het slanke en elegante design van de Cool Control wordt de ruimte optimaal benut. De melkkoeler vindt dankzij zijn smalle vorm zelfs in een krappe keuken of kantinehoek gemakkelijk een plekje. Koffiespecialiteiten met melk en romig zacht melkschuim maken het aanbod op het vlak van koffiegenot nog gevarieerder – zowel thuis als op de werkplek.

Ideale aanvulling voor uw JURA volautomaat
De wireless* communicatie van de Cool Control met de koffie-volautomaat en de geïntegreerde niveauaanwijzing zorgen ervoor dat nooit wordt vergeten tijdig melk bij te vullen.
* Bij gebruik van de Wireless Transmitter (optioneel verkrijgbaar) is de Cool Control compatibel met alle JURA-volautomaten die met Smart Connect zijn uitgerust. Bij gebruik van de WiFi Connect (optioneel verkrijgbaar) is de Cool Control compatibel met alle JURA volautomaten die zijn uitgerust met WiFi Connect.Het genot van trendspecialiteiten met melk wordt verder geperfectioneerd met de technisch en optisch volledig bijgewerkte Cool Control.

JURA Wireless Transmitter voor Cool Control
Dankzij het accessoire «Wireless Transmitter» voor de Cool Control is wireless communicatie met de koffie-volautomaat mogelijk. Belangrijk: de koffie-volautomaat moet zijn uitgerust met Smart Connect. Let erop dat u ofwel alleen de Cool Control met de volautomaat ofwel alleen een app van JURA met de volautomaat kunt verbinden. Consument:  GIGA 5 Z8 Z6 IMPRESSA Z9 IMPRESSA Z7 * J6 / J600 IMPRESSA J9.4 IMPRESSA J9.3 IMPRESSA J9.2 J800 J500 J95 J90 IMPRESSA J85 IMPRESSA J80 F9 IMPRESSA F8 IMPRESSA F85 IMPRESSA F7 S8 / S80 E6 / E60 / E600 E8 / E80 / E800 D6 / D60 / D600 ENA 8  * (Softwareversie M V01.22 / D V01.12 en hoger) Wanneer u vragen hebt over de softwareversie, neem dan contact op met de JURA Hotline. Professional: GIGA X9 / X9c GIGA X8 / X8c GIGA X7 / X7c GIGA X3 / X3c IMPRESSA XJ9 WE8 X8

€ 29,99 

JURA WiFi Connect
Individueel koffiegenot via WiFi JURA WiFi Connect maakt de bediening van uw volautomaat met J.O.E.® via smartphone of tablet eenvoudiger dan ooit tevoren en maakt de communicatie met intelligente bijkomende apparaten mogelijk. De JURA WiFi Connect wordt heel eenvoudig in de volautomaat geplaatst en biedt een snelle, stabiele verbinding. Via WiFi kan zelfs meer dan één mobiel toestel en tegelijkertijd een bijkomend apparaat (bijv. Cool Control) worden verbonden met de volautomaat. JURA Operating Experience (J.O.E.®) De zelfverklarende vormgeving en de individuele gebruikersinterface maken de JURA Operating Experience (J.O.E.®)* tot een favoriet op elke smartphone of tablet. Want J.O.E.® is heel eenvoudig via WiFi verbonden met de WiFi Connect van de koffie-volautomaat, waarmee hij toegang geeft tot een wereld van perfect, geïndividualiseerd koffiegenot. Via WiFi kan zelfs meer dan één mobiel toestel worden verbonden met de volautomaat. Zowel met tekstdisplay als met touch display is J.O.E.® als modernste bedieningsinterface een grote sprong vooruit in de interactie met JURA koffie-volautomaten. * J.O.E.® is compatibel met alle JURA volautomaten die zijn voorzien van WiFi Connect. Verbinding met de Cool Control 1 l G2 De op WiFi gebaseerde permanente communicatie van de Cool Control met de koffie-volautomaat zorgt ervoor dat nooit wordt vergeten tijdig melk bij te vullen. Compatibiliteit E4 (EA) E8 (EB) ENA 4 (EA) J8 (EA) GIGA 10 (EA) GIGA 6 (EA) Z10 (EA)

€ 29,99 

JURA Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP1
Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling  De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De kijkdichte ommanteling is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een uitstekende bescherming tegen UV-stralen en lichtinvloeden. De exact passende verbindingen zorgen voor luchtdichte overgangen. De direct gebruiksklare melkslang is de perfecte oplossing voor een gelijkblijvende en optimale melkhygiëne.  De melkslang met roestvrijstalen ommanteling kan op maat gesneden worden, aanbevolen wordt het gebruik echter met de voorgemonteerde lengte van 23 centimeter.  Uw melkslang met roestvrijstalen ommanteling kunt u volgens het meegeleverde informatieblad eenvoudig op uw volautomaat voor koffiespecialiteiten aansluiten.  Of deze accessoireset bij uw volautomaat past, komt u hier te weten: Compatibel met:  E8 Platin (Modeljaar 2015) E8 Dark Inox (Modeljaar 2015) E80 E6 / E60 / E600 D6 / D60 / D600 A9 / A900 A7 / A700 ENA 8 ENA MICRO 90 WE8 (Modeljaar 2016)   Zit uw volautomaat er niet bij? Kies hieronder de productvariant HP2 of HP3. 

€ 22,99 

JURA Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP2
Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling  De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De kijkdichte ommanteling is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een uitstekende bescherming tegen UV-stralen en lichtinvloeden. De exact passende verbindingen zorgen voor luchtdichte overgangen. De direct gebruiksklare melkslang is de perfecte oplossing voor een gelijkblijvende en optimale melkhygiëne.  De melkslang met roestvrijstalen ommanteling kan op maat gesneden worden, aanbevolen wordt het gebruik echter met de voorgemonteerde lengte van 23 centimeter.  Uw melkslang met roestvrijstalen ommanteling kunt u volgens het meegeleverde informatieblad eenvoudig op uw volautomaat voor koffiespecialiteiten aansluiten.  Of deze accessoireset bij uw volautomaat past, komt u hier te weten: Compatibel met:  E8 Platin (Modeljaar 2015) E8 Dark Inox (Modeljaar 2015) E80 E6 / E60 / E600 D6 / D60 / D600 A9 / A900 A7 / A700 ENA 8 ENA MICRO 90 WE8 (Modeljaar 2016)

€ 22,99 

JURA Melkslang met roestvrijstalen ommanteling HP3
Voor perfecte hygiëne en een elegante uitstraling  De met een hoogwaardige spiraalveer van roestvrij staal ommantelde melkslang verbindt de melkhouder met de melkuitloop, en rondt het elegante design van iedere volautomaat op sublieme wijze af. De kijkdichte ommanteling is gemaakt van hoogwaardige materialen en garandeert een uitstekende bescherming tegen UV-stralen en lichtinvloeden. De exact passende verbindingen zorgen voor luchtdichte overgangen. De direct gebruiksklare melkslang is de perfecte oplossing voor een gelijkblijvende en optimale melkhygiëne.  De melkslang met roestvrijstalen ommanteling kan op maat gesneden worden, aanbevolen wordt het gebruik echter met de voorgemonteerde lengte van 23 centimeter.  Uw melkslang met roestvrijstalen ommanteling kunt u volgens het meegeleverde informatieblad eenvoudig op uw volautomaat voor koffiespecialiteiten aansluiten.  Of deze accessoireset bij uw volautomaat past, komt u hier te weten: Compatibel met:  Z8 Z6 J6 / J600 S8 / S80 E8 E8 Chrome (Modeljaar 2015) GIGA X8cG2 / X8G2 GIGA X3cG2 / X3G2 X8 X10 WE8 (Modeljaar 2019)  Zit uw volautomaat er niet bij? Kies hieronder de productvariant HP1 of HP2.

€ 22,99 

JURA Accessoireset voor melksysteem HP1
Elke volautomaat die koffiespecialiteiten met melk bereidt, is voorzien van de accessoireset voor melksystemen. Bij normaal gebruik moet deze om de drie maanden worden vervangen. Elke set bestaat uit melkslangen, aansluitgedeelten en zuigaansluitingen. De melkslangen kunnen individueel op maat worden gemaakt.  Afhankelijk van het melksysteem HP1, HP2 of HP3 moet een andere accessoireset worden gebruikt. Of deze accessoireset bij uw volautomaat past, komt u hier te weten: Compatibel met:  E8 Platin (Modeljaar 2015) E8 Dark Inox (Modeljaar 2015) E80 E6 / E60 / E600 D6 / D60 / D600 A9 / A900 A7 / A700 ENA 8 ENA MICRO 90 WE8 (Modeljaar 2016)   Zit uw volautomaat er niet bij? Kies hieronder de productvariant HP2 of HP3. 

€ 22,99 

JURA Accessoireset voor melksysteem HP2
Elke volautomaat die koffiespecialiteiten met melk bereidt, is voorzien van de accessoireset voor melksystemen. Bij normaal gebruik moet deze om de drie maanden worden vervangen. Elke set bestaat uit melkslangen, aansluitgedeelten en zuigaansluitingen. De melkslangen kunnen individueel op maat worden gemaakt.  Afhankelijk van het melksysteem HP1, HP2 of HP3 moet een andere accessoireset worden gebruikt. Of deze accessoireset bij uw volautomaat past, komt u hier te weten: Compatibel met:  GIGA 5 GIGA 6 GIGA X9c / X9 Professional GIGA X8c / X8 Professional* GIGA X7c / X7 Professional GIGA X3c / X3 Professional *GIGA X8cG1 / X8G1 Zit uw volautomaat er niet bij? Kies hieronder de productvariant HP1 of HP3.

€ 22,99 

JURA Accessoireset voor melksysteem HP3
Elke volautomaat die koffiespecialiteiten met melk bereidt, is voorzien van de accessoireset voor melksystemen. Bij normaal gebruik moet deze om de drie maanden worden vervangen. Elke set bestaat uit melkslangen, aansluitgedeelten en zuigaansluitingen. De melkslangen kunnen individueel op maat worden gemaakt.  Afhankelijk van het melksysteem HP1, HP2 of HP3 moet een andere accessoireset worden gebruikt. Of deze accessoireset bij uw volautomaat past, komt u hier te weten: Compatibel met:  Z8 Z6 J6 / J600 S8 / S80 E8 E8 Chrome (Modeljaar 2015) GIGA X8cG2 / X8G2 GIGA X3cG2 / X3G2 X8 X10 WE8 (Modeljaar 2019) 

€ 22,99