Merken

Er zijn 33 merken

 • ADE Germany

  ADE Germany bestaat al sinds 1934. De weegschalen van ADE zijn speciaal ontworpen voor de consumentenmarkt. De weegschalen zijn prachtig vormgegeven en door jarenlange ervaring, inzet en ambitie voldoen ze aan alle denkbare eisen. 

 • Ascaso

  Ascaso Factory is in 1962 in Barcelona opgericht en begon als een bedrijf dat onderdelen voor espressomachines produceerde. Tegenwoordig is Ascaso veel meer dan dat en hebben ze een hele eigen lijn van prachtige espressomachines en toebehoren. 

 • Bamix

  Bamix ontwikkelde ruim 60 jaar geleden de eerste handmixer ter wereld. En nu nog steeds loopt Bamix voorop in de ontwikkeling van staafmixers. Bamix staafmixers zijn de kleinste food-processors met een verrassend sterke motor. 

 • Boot

  Vanaf 1973 is het hun missie om u de beste koffie van de wereld aan te bieden. Boot Koffie is van de hoogste kwaliteit omdat vakmensen, van koffieboer tot Barista, met liefde en respect hun werk verrichten. Boot streeft naar excellentie en vakmanschap en gelooft dat u dit kunt proeven in elk kopje koffie. 

 • Cafelat

  Cafelat is in 2008 opgericht door Paul Pratt en focust zich op allerlei koffiebenodigdheden voor zowel de professional als de consument. Perfect design en functionaliteit komen samen in de producten van Cafelat. 

 • Camerons

  Camerons is gespecialiseerd in rook en grill technologie en produceert al meer dan 25 jaar de meest innovatieve producten op dit gebied voor de consument en de professional. 

 • Cloer

  Cloer produceert sinds ruim 110 jaar diverse elektrische kleine keukenapparaten als espressomakers, waterkokers en broodroosters. Cloer staat garant voor intelligente technologie met een tijdloos design.  

 • Crock-pot®

  Crock-pot® begon in 1970 met één simpele bonenkoker, maar is inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig merk met een uitgebreid assortiment slow cookers, rijst cookers, accessoires en onderdelen.

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Naar betalen