Jura ENA 8 Massive Aluminium – Signature Line

De eerste koffievolautomaat ter wereld met massief aluminium behuizing
De nieuwe eenkopsvolautomaat van de superlatieven: compact, intuïtief, stijlvol – een must voor alle koffiegenieters en estheten.

Meer details

Nieuw product

€ 1.499,00

op voorraad

- +

 
Meer informatie

De eerste koffievolautomaat ter wereld met massief aluminium behuizing
De nieuwe eenkopsvolautomaat van de superlatieven: compact, intuïtief, stijlvol – een must voor alle koffiegenieters en estheten. De ENA 8 brengt iedereen in verrukking met koffiespecialiteiten. Vers gemalen, niet uit capsules. En door het gevarieerde aanbod met één druk op de knop weet hij iedereen te verrassen.

Het beste resultaat in het kopje, altijd vers gemalen, vers geëxtraheerd, geheel naar de persoonlijke voorkeuren – dat maakt de ENA 8 tot een uitblinker. Met één druk op de knop kan uit tien verschillende specialiteiten worden gekozen. De eerste compacte VC-zeteenheid zorgt ervoor dat de koffie steeds onder ideale omstandigheden in het kopje stroomt.

Het Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert het aroma bij de korte ristretto of espresso. De technologie voor microschuim levert luchtig, zacht melkschuim voor cappuccino en andere specialiteiten.

Dit interesseert u misschien ook:

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Naar betalen