Kuvings Big Mouth Slowjuicer

Het maken van een vers en gezond glas sap is sinds de introductie van de Kuvings Big Mouth Rood nog nooit zo eenvoudig geweest. Zowel voor de gezonde levensstijl strevende consument als de professioneel in een horecabedrijf is deze nieuwste innovatie op het gebied van slowjuicen het logische vervolg op de veel arbeidsintensievere voorgangers van dit werkelijk schitterend functionerend apparaat.


Meer details

Verlaagd in prijs!
Nieuw product

€ 399,00

€ 449,00

-€ 50,00

- +

 
Meer informatie

De met oog voor esthetiek vormgegeven keukenmachine verschaft, nadat tot sap te verwerken vruchten en groenten zijn gereinigd, onmiddellijk energierijk levend sap dat bol staat van vitaminen, mineralen en enzymen.

Zonder appels, peren, tomaten en citrusvruchten in kleine delen te hoeven snijden, neemt de slowjuicer deze moeiteloos op en doet de machine fluisterstil zijn gezondheidsbevorderende werk. Citrusvruchten kunnen zelfs, indien de individuele voorkeur dat aangeeft, met schil en al in de extra wijde invoeropening worden gebracht waarna ze door het eigen gewicht zakken en door de langzaam draaiende persvijzel worden gegrepen. Aandrukken is niet meer nodig.

Gezond sap maken met de Kuvings Big Mouth Rood is een fluitje van een cent omdat de sterke single gear 240 watt elektromotor, die een verticaal geplaatste persvijzel moeiteloos aandrijft, zelfs met de meest vezelrijke vruchten- en groentensoorten geen enkel probleem heeft. De in de machine ingebouwde krachtbron is van een zwaarder kaliber dan die in vergelijkbare juicers wordt aangewend en levert daardoor bij slechts 60 t/min op zeldzaam stille wijze zijn aantrekkelijke eindproduct.

Een doordacht koelingsysteem garandeert te allen tijde het betrouwbaar functioneren van de elektromotor en verzekert een zeer lange levensduur.

Het uit voedselveilig Polycarbonaat vervaardigde en door de designers van Kuvings elegant vormgegeven huis van de juicer, herbergt uit BpA-vrije* Ultem, Tritan en ABS gefabriceerde onderdelen. Hierdoor zijn alle met voedingswaren in aanraking komende delen gecertificeerd vrij van gezondheidsbedreigende stoffen.

De in de Kuvings Big Mouth Rood toegepaste en door de fabrikant wereldwijd gepatenteerde Juicer Module Comprising System-technologie is een van de innovaties die een maximale kwantiteit voedingstoffen, vitaminen, mineralen en enzymen in het vezelarme sap verzekeren. De slowjuicer kan indien uitgerust met optioneel aan te schaffen hulpstukken, ijsgerechten en/of smoothies maken.

* Het in nagenoeg alle kunststoffen voorkomende BisphenolA, of kortweg BpA, kan van invloed zijn op het menselijk hormoonstelsel en kan mogelijk van invloed zijn op de hoedanigheid van het reproductieve systeem en kan het hart- en vaatziekten, diabetes en leverschade toebrengen. Bovendien wordt intensief onderzoek gedaan naar de relatie tussen BisphenolA en prostaat- en borstkanker.

Geen producten

To be determined Verzending
€ 0,00 Totaal

Naar betalen